+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Huhtikuu » Kylien ja kaupunginosien kehittämisavustukset ovat nyt haussa

Kylien ja kaupunginosien kehittämisavustukset ovat nyt haussa

5.4.2018, klo 15:37

Yhteisöllinen kehittäminen on tämän vuoden teemana

Seinäjoen kaupungin elinvoimalautakunta haluaa tukea kylien ja kaupunginosien kehittymistä vuosittaisella määrärahalla. Hakijana voi toimia kylä- ja kaupunginosayhdistykset, vanhempainyhdistykset, nuorisoseurat ja muut aluekehitysyhdistykset sekä asukkaista koostuvat vapaamuotoiset ryhmät.

- Koemme, että on merkityksellistä, että hakijana voi toimia myös epävirallisempi asukkaista muodostuva ryhmä. Seinäjoella toimii kiinnostavia asuinalueilla toimivia vapaamuotoisia ryhmiä, jotka järjestävät alueillaan tapahtumia ja toimintaa. Nyt myös he voivat hakea tätä kehittämisavustusta, toteaa Seinäjoen kaupungin vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila.

Tämän vuoden kehittämisteemana on yhteisöllisyyden vahvistaminen paikallisidentiteetin, osallisuuden ja toiminnallisuuden edistämisellä.

- Yhteisöllisyyden edistäminen on tärkeä asia ja se liittyy myös yksinäisyyden ja syrjäytymisen ehkäisyyn. On tärkeää, että luodaan paikkoja ja toimintaa mitkä saavat asukkaat osallistumaan ja kiinnostumaan heidän asuinpaikoistaan, naapureista ja tutustumaan uusiin ihmisiin, toteaa Kirsi Mattila.

Kehittämisavustusten haku aukeaa 19.4.2018 ja päättyy 14.5.2018. Vuodelle 2018 osoitettava avustusmääräraha on 20.000 euroa, joka jaetaan hakijoiden kesken. Myönnettävä kehittämisavustus on enintään 3.000 euroa per hakija. Avustuksen tulee kohdentua Seinäjoen alueelle. Elinvoimalautakunta päättää myönnettävien avustusten suuruuksista toukokuussa 2018.


Lisätietoja: vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila, Seinäjoen kaupunki, elinvoima ja kilpailukyky, p. 040 530 5111, kirsi.mattila@seinajoki.fi

Hakulomake ja lisätiedot löytyvät täältä: http://www.seinajoki.fi/seinajoenkaupunki/osallistujavaikuta/kylienjakaupunginosienkehittamisavustukset.htmlLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja