+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Maaliskuu » Pääkirjasto Apila auki pääsiäisenä ja muinakin juhlapyhinä

Pääkirjasto Apila auki pääsiäisenä ja muinakin juhlapyhinä

22.3.2018, klo 10:22

Seinäjoen kaupunginkirjastossa kokeillaan tänä vuonna pitää pääkirjasto Apilaa auki myös kaikkina juhlapyhinä. Syynä ovat paitsi asiakastoiveet, myös havainnot lisääntyneestä yksinäisyydestä ja kulttuurien monimuotoisuudesta. Kaikilla ei ole perhettä, jonka kanssa viettää juhlapyhiä ja toisaalta kaikki eivät vietä perinteisiä juhlia samalla tavalla tai samaan aikaan.

Apila-kirjasto tarjoaa ei-kaupallisen tilan, jossa voi viettää aikaa itseään sivistäen, ystäviä tavaten tai viihtyen muuten vaan. Aukioloperiaate ja aukioloajat ovat tuttuja Apila-kirjaston sunnuntaiaukioloista, eli toiminta pyörii itsepalvelulla klo 9–15. Lainaus ja palautus tapahtuvat automaattien kautta, Aallon kirjasto tai sen palvelut eivät ole käytössä.

Kokeilun onnistumista seurataan kävijämääriä laskemalla. Mikäli kirjastopalveluille on selkeästi tarvetta myös juhlapyhinä, pyritään näitä aukioloja resurssien puitteissa jatkamaan tulevinakin vuosina. Juhlapyhien aukiolot hoituvat pääasiassa tilapäisen henkilöstön voimin.

Lisätietoja: Mervi Heikkilä, p. 06 416 2320 mervi.heikkila(at)seinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja