+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Marraskuu » Yritysdelegaation Kiinan-matka jatkui Rudongiin

Yritysdelegaation Kiinan-matka jatkui Rudongiin

23.11.2017, klo 16:07


Kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäen johtaman delegaation Kiinan-matka jatkui keskiviikkona Rugongiin. Rudongin miljoonan asukkaan kaupunki kehittyy vauhdilla. Teollisuusalueille on sijoittunut kansainvälisiä elintarvike- ja teollisuusyrityksiä.

- Kaupunkien ja yritysten neuvotteluissa korostettiin yhteistyön mahdollisuuksia viennissä ja tuonnissa. Kiinan jatkuvasti kasvavilla markkinoilla on kysyntää laadukkaista ja turvallisista tuotteista. Etelä-Pohjanmaan yrityksille tämä mahdollistaa kansainvälistymisen nopeasti. Into Seinäjoki Oy selvittää yritysten kanssa kiinnostusta tuotteiden saamiseksi Rudongin kansainvälisten tuotteiden kauppaan, toteaa Into Seinäjoki Oy:n toimitusjohtaja Hannu Kantonen.

Neuvotteluissa sovittiin, että Rudongin kaupungin ja yritysten delegaatio tulee Seinäjoelle ensi vuonna.

- Yhteistyömahdollisuuksia on myös koulujen, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kanssa sekä kulttuurin saralla. Kiinnostusta herätti myös Healthy Kids of Seinäjoki -ohjelma eli monialainen työ lasten terveyden edistämiseksi, toteaa kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki.

Jorma Rasinmäki ja Rudongin kaupunginjohtaja Chen Junfeng allekirjoittivat ystävyyskaupunkisopimuksen marraskuussa 2016 Seinäjoella. Rudongin delegaatio vieraili Seinäjoella myös keväällä 2017.

Lisätiedot: Hannu Kantonen, p. 040 831 8353


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja