+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Marraskuu » Seinäjoen nuorisovaltuusto 2018

Seinäjoen nuorisovaltuusto 2018

23.11.2017, klo 8:21

Seinäjoen nuorisovaltuuston vuoden 2018 kokoonpano on:

Noona Juurakko
Tatu Nortunen
Milla Luhtala
Mikko Saari
Dariush Rahim
Jasmi Kimpimäki
Noora Kekola
Sofia Douka
Matilda Autio
Jami Kandolin
Ville Koivisto
Milla Nortunen
Luukas Mäkelä
Sofia Leinonen

Seinäjoen nuorisovaltuusto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton vaikuttajataho. Tavoitteena on nuorten elinympäristön ja mahdollisuuksien parantaminen mm. tapahtumien, kannanottojen ja yhteistyön kautta.

Nuorisovaltuustolla on myös edustus joissakin kaupungin lautakunnissa sekä erilaisissa työryhmissä. Jäsenet ovat 13-23-vuotiaita Seinäjoella asuvia, kirjoilla olevia tai opiskelevia nuoria. Nuorisovaltuusto kokoontuu pääsääntöisesti kerran kuussa. Vaalit järjestetään vuosittain ja jäsenen kausi on kaksivuotinen.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja