+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Marraskuu » Seinäjoki avaa kasvustrategiansa kommentoitavaksi verkkosivulla

Seinäjoki avaa kasvustrategiansa kommentoitavaksi verkkosivulla

30.11.2017, klo 15:51

Kaupunki haluaa asukkailta, yhdistyksiltä ja yrityksiltä ideoita ja keskustelunavauksia elamaniseinajoki.fi-sivulle. Strategiasivusto avautuu ensi viikolla.

Yrittäjyyden, kaupunkiympäristön, palveluiden, pito- ja vetovoimatekijöiden sekä kaupungin johtamisen kysymykset nousivat esiin kaupunginhallituksen ja johtoryhmän strategiamatkalla Riikassa. Nämä teemat ovat myös Seinäjoen kaupunkistrategian keskeiset aiheet alkaneella valtuustokaudella.

- Paljon asioita, haasteita ja myös mahdollisuuksia. Seinäjoella on erinomaiset lähtökohdat ja innostavat näkymät. Meidän on onnistuaksemme osattava tehdä oikeita valintoja kaikissa strategiamme teemoissa, toteaa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pasi Kivisaari.

Strategiaseminaarissa olivat esillä mm. Seinäjoen uusien työpaikka-alueiden tuomat mahdollisuudet. Itäväylän varsi ja asemanseutu ovat myös valtakunnallisesti vetovoimaisia yritysalueita.

Kaupunkikeskustan kehittämisen painopiste siirtyy asema-alueelle, joka rakentuu tiiviiksi osaksi ydinkeskustaa. Aseman, Keskustorin ja Aalto-keskuksen alueelle kehittyy Seinäjoen ydinkaupunki ja vetovoimainen kaupunkikeskusta.

Kaupunginhallitus korosti asukkaiden sujuvia palveluita ja arjen turvaamista. Erityistä huomiota hallitus haluaa kiinnittää lasten, nuorten ja perheiden palveluihin. Keskustelussa painottuivat myös Suomen ruokapääkaupunki -teemat.

Vahvaan kasvuun tähtäävää strategiaa tehdään ensi viikosta alkaen yhdessä ja kaikille avoimena elamaniseinajoki.fi-verkkosivulla.

- Verkkosivu on strategian laadinnan työkalu ja kaikille avoin mahdollisuus tuoda omat näkemykset ja ideat esiin. Haluamme tehdä kaikkien kaupunkistrategian, emme vain strategiaa kaupungille, haastaa kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki.

Lisätiedot:
kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pasi Kivisaari, p. 050 347 9334
kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki, p. 0400 763 800


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja