+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Marraskuu » Ratahanke päättyy vuoden lopussa - juhlajuna lähtee Seinäjoelta Ouluun torstaina 30.11.

Ratahanke päättyy vuoden lopussa - juhlajuna lähtee Seinäjoelta Ouluun torstaina 30.11.

24.11.2017, klo 13:08

Seinäjoen asemalla esiintyy Rautatieläisten soittokunta klo 9-10. Seinäjoen kaupunki tarjoaa asukkaille ja matkustajille kahvit.

Seinäjoki-Oulu-radan parannushanke päättyy vuoden lopussa. Menestyksekästä hanketta juhlitaan matkaamalla juhlajunalla Seinäjoelta Ouluun torstaina 30. marraskuuta.

Juhlajuna lähtee Seinäjoelta kohti Oulua klo 10.05. Seinäjoen asemalla esiintyy Rautatieläisten soittokunta klo 9-10. Seinäjoen kaupunki tarjoaa asukkaille ja matkustajille kahvit soittokunnan soiton aikana.

Hankkeen aikana on rakennettu 335 kilometriä parannettua rataa Pohjanmaan lakeuksille. Turvallisuutta on lisätty poistamalla 105 tasoristeystä ja rakennettu 105 kilometriä kaksoisraidetta. Henkilöliikennepaikat rakennettiin esteettömiksi.Samalla tehtiin historiaa, kun henkilöliikennepaikat Härmään ja Kempeleelle avattiin uudelleen vuosien tauon jälkeen. Perusparannetun radan ansiosta matka-ajat ovat lyhentyneet. Rata tarjoaa myös hyvät puitteet henkilö- ja tavaraliikenteen lisäämiseen tulevaisuudessa.

Juna pysähtyy pidemmäksi aikaa myös Kannuksen ja Kempeleen asemilla, joissa on järjestetty ohjelmaa paikkakuntalaisille. Juna saapuu Ouluun klo 15.41. Oulussa järjestetään ilotulitus klo 20.

Lisätiedot: www.liikennevirasto.fi/skol
www.facebook.com/seinajokioulu


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja