+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Lokakuu » Ehdota omaa suosikkiasi Seinäjoen kaupungin kulttuuripalkinnon saajaksi

Ehdota omaa suosikkiasi Seinäjoen kaupungin kulttuuripalkinnon saajaksi

4.10.2017, klo 9:00

Onko mielessäsi henkilö, yhteisö tai yhdistys, joka tekee mielestäsi arvokasta työtä Seinäjoella kulttuurin parissa? Voit äänestää omaa ehdokastasi kulttuuripalkinnon saajaksi internetissä tai paperilomakkeella 9.10.—5.11.2017.

Voit äänestää omaa ehdokastasi kulttuuripalkinnon saajaksi internetissä tai jättää äänestyslomakkeen Apila-kirjastossa (Alvar Aallon katu 14) pääsisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevaan laatikkoon. Seinäjoen kaupungin hyvinvointilautakunta valitsee ehdokkaista vuoden 2017 kulttuuripalkinnon saajan. Internetäänestys on mahdollista osoitteessa www.seinajoki.fi/ehdotakulttuuripalkinnonsaajaa. Äänestysaika on 9.10.—5.11.2017.

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalkinto

Seinäjoen kaupunki jakaa vuosittain kulttuuripalkinnon, jonka tarkoitus on tukea ja edistää seinäjokelaista ja eteläpohjalaista sivistystyötä. Palkinnon suuruus on 3 600 euroa. Kulttuuripalkintoa on jaettu vuodesta 1971, jolloin sen sai kouluneuvos Reino Ala-Kulju. Muita palkittuja ovat olleet mm. viulutaiteilija Kaija Saarikettu, Tangomusiikin edistämisyhdistys/Reijo Pitkäkoski ja Etelä-Pohjanmaan Mieslaulajat Jussit. Viime vuonna palkinnon sai kuvataiteilija Seppo Kari. Vuoden 2017 kulttuuripalkinto jaetaan Seinäjoen kaupungin itsenäisyyspäivän juhlassa Seinäjoki-salissa keskiviikkona 6.12.2017.

Lisätietoja:
Jesse Luhtala
hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja
puh. 040 766 5409
jesse.luhtalaseinajoki.fi

Leena Kråknäs
kulttuuritoimenjohtaja
puh. 040 774 8559
leena.kraknasseinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

NuermoFest ja on Seinäjoen kiinnostavin tapahtuma. Voisin tulla Helsingistä Seinäjoelle käymään monen vuoden jälkeen tämän tapahtuman ansiosta. Ehdotan NuermoFestin järjestäjää Teemu Tuuttilaa palkinnon saajaksi.

Murphiina 10.10.2017, klo 02:28
1