+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Syyskuu » Aallon arkkitehtuuri jakaa rinkiläisten mielipiteet

Aallon arkkitehtuuri jakaa rinkiläisten mielipiteet

28.9.2017, klo 13:48

Lataa sinäkin seinäjokelaisten oma osallistamissovellus mobiililaitteeseesi.


Seinäjoki isännöi syyskuussa kansainvälistä Alvar Aalto -viikkoa. Tapahtuman innoittamana kysyimme osallistamissovellus Ringin käyttäjiltä muutaman Aalto-aiheisen kysymyksen.

Aalto-tietämys tuntuu olevan seinäjokelaisilla hyvin hallussa. Vastaajista 69 tiesi, että Aalto on syntynyt Kuortaneella. Viipuria veikkasi 18, Jyväskylää 18 ja Seinäjokea 14 vastaajaa. Neljästä vaihtoehtoisesta rakennuksesta rinkiläiset osasivat nimetä Aallon suunnittelemiksi kaupungintalon ja Lakeuden Ristin.

Mikä Aallon suunnittelemista rakennuksista tai esineistä on sinun suosikkisi? -kysymyksessä Lakeuden Risti, Seinäjoen Aalto-kirjasto ja Aalto-vaasi saivat eniten mainintoja. Muutama vastaaja nosti esiin kaupungintalon, Jyväskylän yliopiston kampuksen, Finlandia-talon ja Aallon huonekalut.

Mielipide Aallon arkkitehtuurista ja tuotannosta jakoi mielipiteitä. Vastaajista 16:tta Aalto ei innosta tippaakaan, sen sijaan 15 vastaajan mielestä Aalto on jotain ainutlaatuista. Enemmistö rinkiläisistä antaa Aallon luomuksille arvosanaksi 8.

Osallistamissovellus Ringin voi ladata ilmaiseksi Apple App Storesta ja Google Play -kaupasta. Ringissä on jo yli 600 kaupunkilaista.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja