+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Elokuu » Seinäjoen Pyörä-Pirkko haastaa valtuutetut 100 pyöräilytekoa – kampanjaan

Seinäjoen Pyörä-Pirkko haastaa valtuutetut 100 pyöräilytekoa – kampanjaan

10.8.2017, klo 10:05

Haasteena on tehdä yhteensä 100 pyöräilymatkaa valtuuston kokouksiin syksyn aikana

Pyörä-Pirkko sai kesän aikana ehdotuksen haastaa valtuutetut pyöräilemään. Pyörä-Pirkon kesäpesti Seinäjoen kaupungilla on päättymässä ja haaste on loistava lopetus työlle. "Idea oli minusta mainio, sillä pyöräilyn edistämisohjelman päivitetty versio tulee syksyn aikana lautakuntiin hyväksyttäväksi ja valtuutetuille tekee hyvää saada tuoreita kokemuksia nykyisistä pyöräilyolosuhteista. Pyöräily kokouksiin on samalla erittäin hyvää hyötyliikuntaa." vinkkaa tänä kesänä Pyörä-Pirkkona toiminut Piritta Hakola.

Haaste on lähetetty valtuutetuille sähköpostitse. Lisäksi se löytyy Pyörä-Pirkon blogista. Valtuustoryhmien puheenjohtajilta tiedusteltiin suhtautumista haasteeseen etukäteen ja kaikki puheenjohtajat näyttivät haasteelle vihreää valoa ja lupasivat ryhmänsä ottavan haasteen vastaan. Valtuuston kokouksissa läsnä oleva kaupungin johtoryhmä on myös tervetullut osallistumaan haasteeseen.

Haasteen etenemisestä valtuusto voi tiedottaa valtuuston kokouksien yhteydessä sekä somessa hästägillä #100pyöräilytekoa. Pyöräilyteon voi kirjata myös 100 pyöräilytekoa -kampanjan Facebook-sivulle. Kampanja on Pyöräliiton järjestämä ja lisätietoa siitä löytyy osoitteesta: http://100pyorailytekoa.fi/

Piritta Hakola
Pyörä-Pirkko

Lisätietoja:

Erkki Välimäki
puh. 040 7748331
erkki.valimaki@seinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja