+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Elokuu » Hessu Kissala kutsuu luontoon

Hessu Kissala kutsuu luontoon

11.8.2017, klo 12:30

Seinäjoen Kyrkösjärven luontotalo Käpälikössä järjestetään lauantaina 19.8. koko perheen luontopäivä.

Ohjelma on monipuolinen ja eri liikuntalajien lisäksi luonnosta voi nauttia leppoisan oleskelun, kulttuurin ja evästelyn merkeissä. Ilmaisessa, ikärajattomassa tapahtumassa kävijät voivat tutustua melontaan, suppailuun, ongintaan, kalankäsittelyyn ja partiotoimintaan. Rannalle pystytetään myös partiolaisten telttasauna, jonne pääsee vaikka vilun yllättäessä lämmittelemään.
Tapahtuman ohjelma tarkemmin

Päivän aikana voi osallistua myös ohjatulle ötökkäretkelle, valokuvasuunnistukseen, temppuradalle ja saa maistaa herkullista loimulohta.
Kirjaston ja kulttuuripalvelujen yhteistyönä toteutettu nukketeatterinäytelmä Kalle Kuunvalon kahvilassa tutustuttaa pienet ja isot katsojat metsän salaisuuksiin. Näytelmän on käsikirjoittanut kirjastotoimenjohtaja, kirjailija Mervi Heikkilä. Rooleissa ovat hänen lisäkseen verkkopalvelusuunnittelija Virpi Kortesniemi ja kulttuurisihteeri Aila Taivalmäki. Metsän siimeksessä Satuladossa pidetään luontoaiheisia satutuokioita. Paikalle fillaroidaan myös kirjastopyörä, josta voi lainata kirjoja.

Päivän aikana myös luontotalo Käpälikköä ja sen aluetta esitellään yleisölle ja nälän yllättämät osallistujat voivat ostaa kioskituotteita. Tapahtuman maskottina häärii Richard Scarryn kuvakirjoista tuttu Hessu Kissala ja tapahtuman suojelijana ja avaajana toimii kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki.

Kaupungin Suomi sata – yhdeksän matkalaukkua -kokonaisuuteen kuuluva Käpälikön luontopäivä toteutetaan yhdistysten ja kaupungin toimijoiden laajana yhteistyönä, jota koordinoi Seinäjoen kaupunginkirjasto. Elokuussa on lisäksi meneillään nuorten valokuvakisa Instagramissa, Ylistaron kirjastossa on luontovalokuvien ja -maalausten näyttely ja elokuun lopussa pääkirjastossa esitetään luontodokumentteja.


Lisätietoja Mervi Heikkilä p. 044 0742 102


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja