+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Toukokuu » Street Workout -kuntopuisto avataan Seinäjoella

Street Workout -kuntopuisto avataan Seinäjoella

19.5.2017, klo 12:36

Kuntopuisto toimii erilaisille käyttäjäryhmille ja toimii vaikka harjoittelupaikkana kuntoryhmille.

Uuden kuntopuiston avajaisia vietetään Seinäjoella tiistaina 23. toukokuuta klo 12.-16.15.

Street Workout -kuntopuisto sijaitsee Seinäjoen jokirannassa uimahallin ja urheilupuiston vieressä. Kuntopuisto rakennettiin Seinäjoen kaupungin, Kuortaneen ja Töysän Säästöpankkisäätiöiden sekä Puuha Groupin yhteistyönä.

- Kuntopuisto on kaikkien kaupunkilaisten käytössä. Toivon, että ohikulkijat varta vasten pysähtyisivät tutustumassa siihen. Kuntopuisto toimii erilaisille käyttäjäryhmille ja toimii vaikka harjoittelupaikkana kuntoryhmille. Paikan sijainti valikoitui sen perusteella, että se on kuntoväylän varrella. Lisäksi vieressä ovat myös uimahallin ja urheilutalon palvelut, kertoo Seinäjoen kaupungin liikuntatoimenjohtaja Anne Kotila.

Laitteessa tehdään kehon painoa hyväksikäyttäen erilaisia liikkeitä ja se sopii kaiken ikäisille sekä kaiken kuntoisille aloittelijasta huippukuntoiselle. Laitteisiin tulee ohjekyltti liikkeiden perusohjeilla. Mobiilisovelluksessa löytyy 10 opasvideota, jotka opastavat liikkeiden tekemiseen, viestintäpäällikkö Niina Ketonen.

Seinäjoen kaupungilta hanketta rahoittivat asukaslautakunta ja puistotoimi.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja