+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Maaliskuu » Sinulla on ääni - käytä sitä!

Sinulla on ääni - käytä sitä!

22.3.2017, klo 10:42

Ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 29. maaliskuuta.


Seinäjoen kaupunki järjestää Kohtaamisia kuntavaaleissa -tilaisuudet Ylistarossa, Nurmossa ja Peräseinäjoella.

Torstaina 23. maaliskuuta asukkailla ja ehdokkailla on mahdollisuus tavata toisiaan Ylistaro-talossa ja Peräseinäjoella Terästalossa klo 17.30-19. Nurmon kirjasto on vuorossa tiistaina 28. maaliskuuta klo 17.30-19.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikkien ehdokkaita asettaneiden puolueiden kuntavaaliehdokkaat. Ajatuksena on mahdollistaa asukkaiden ja päättäjien kohtaaminen ja vapaamuotoinen keskustelu äänestäjiä kiinnostavista aiheista.

Kaupunki järjesti jo aiemmin Kuntapäättäjät kirjastossa -keskustelusarjan Apilassa.

Linkit lähetyksiin:

Kuntapäättäjät kirjastossa 15.3.2017

Kuntapäättäjät kirjastossa 22.2.2017
Kuntapäättäjät kirjastossa 18.1.2017
Kuntapäättäjät kirjastossa 12.10.2016

Ylen ja sanomalehti Ilkan vaalitilaisuus järjestetään torstaina 23. maaliskuuta pääkirjasto Apilassa klo 18.30-20. Kysymyksiä keskustelijoille voi lähettää osoitteella: pohjanmaa@yle.fi. Keskustelu tallenteena Yle Areenassa https://areena.yle.fi/1-4012857.

Yhdistys voi järjestää oman tilaisuuden

Kaupungin kylä- ja kaupunkiosayhdistykset voivat järjestää kylän tai kaupunginosan oman vaalitilaisuuden. Seinäjoen kaupunki tukee tilaisuutta osoittamalla järjestäjille 200 euroa tilaisuuden kustannuksiin. Kustannuksia voi käyttää tila- ja kahvituskustannuksiin.

Vaalitilaisuuksien tulee olla avoimia kaikille puolueiden ehdokkaille. Tilaisuus täytyy järjestää 8.4. mennessä. Lisätiedot: maryna.baburets@seinajoki.fi

Tutustu vaalisivuun

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 29. maaliskuuta. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 9. huhtikuuta.

Ennakkoäänestyspaikat, varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikat ja ehdokasluettelot sekä linkit vaalikoneisiin löydät Seinäjoen kaupungin verkkosivuilta.

Ennakkoäänestyspaikassa voi äänestää kuka tahansa äänioikeutettu riippumatta siitä, missä kunnassa hän asuu. Varsinaisena vaalipäivänä äänioikeutettu saa äänestää vain siinä äänestyspaikassa, joka on merkitty äänioikeusrekisteriin ja äänioikeutetulle ennen vaaleja postitettuun ilmoituskorttiin

Äänestämistä varten tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Äänioikeus on, jos täyttää 18 vuotta viimeistään vaalipäivänä 9. huhtikuuta.

Sinulla on ääni. Käytä sitä!Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja