+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Maaliskuu » Luvattomat vaalimainokset poistetaan

Luvattomat vaalimainokset poistetaan

24.3.2017, klo 13:39

Esimerkiksi katuvalopylväisiin ei saa kiinnittää vaalimainoksia.

Seinäjoen kaupungin ja Seinäjoen Energia Oy:n kiinteistöihin ja omaisuuteen, kuten esimerkiksi katuvalopylväisiin, ei saa kiinnittää vaalimainoksia. Päätöksen on tehnyt Seinäjoen kaupunginhallitus 13. helmikuuta.

Luvattomat vaalimainokset poistetaan ja ne siirretään tekniikkakeskuksen keskusvarastolle Mestarintielle. Luvattomista vaalimainoksista voi ilmoittaa toimistoaikana numeroon 416 2228 tai sähköpostilla tiemestarit@seinajoki.fi. Luvattomien ilmoitusten poistosta laskutetaan.

Vaalimainostelineiden sijainnit

Kaupunki osoittanut yhdeksän paikkaa vaalimainostelineille, joissa mainostaminen voi alkaa 22. maaliskuuta. Mainokset on poistettava 10. huhtikuuta kello 16 mennessä.

  • Peräseinäjoki, Terästalon vastapäinen nuorisotalon tontti
  • Nurmo, Nurmontien ja Valkiavuorentien risteysalueella oleva P-alue (Siwa) ja Hyllykalliontien ja Latvalantien risteysalue (ABC-pesupaikka)
  • Ylistaro, Kaukolanraitti 10
  • Seinäjoki, Törnäväntie Törnävän koulua vastapäätä, Ruukintien ja Kivistöntien risteys, Valtionkatu 1 rautatieaseman kohdalla, Kukkulatien ja Ilmolantien risteys, Kirkkokadun ja Huhtalantien risteysalue.

Lisää vaalimainonnasta ja sitä ohjaavista laeista.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja