+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Helmikuu » Seinäjoen päättäjiä ja virkamiehiä vierailulla Vaasassa

Seinäjoen päättäjiä ja virkamiehiä vierailulla Vaasassa

21.2.2017, klo 8:15

Iltapäivän aikana käydään läpi muun muassa kaupunkien yhteisiä hankkeita, keskusta-alueiden kehittämistä sekä Gigafactory-hankkeen etenemistä.

Seinäjoen kaupungin päättäjiä ja virkamiehiä saapuu vierailulle Vaasaan tiistaina 21. helmikuuta tapaamaan vaasalaisia kollegoja. Vierailun tavoitteena on edistää kaupunkien välistä yhteistyötä ja jakaa tietoa.
- Minusta on hyvin tärkeää, että lähimmät naapurit keskustelevat jatkuvasti ja säännöllisesti hyvässä yhteistyössä sekä poliittisella että virkamiestasolla, Vaasan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Seppo Rapo kommentoi vierailua.

Vierailun aiheena on muun muassa alle 19-vuotiaiden jalkapallon EM-turnaus, jonka Vaasa ja Seinäjoki järjestävät ensi vuonna yhdessä. Tilaisuudessa puhutaan myös kaupunkien matkailun ajankohtaisista asioista ja yhteisen Lakea-yhtiön tulevaisuuden kehittämisestä.
- Sekä Seinäjoella että Vaasassa on meneillään voimakas keskustan kehittäminen. Tästä tulee varmasti hyvää keskustelua ja saamme vaihdettua arvokkaita kokemuksia, ideoita ja ajatuksia, kertoo Rapo.

Vaasan ja koko Suomen yhteinen Gigafactory-hanke on luonnollisesti yksi puheenaiheista. Jos Teslan jättitehdas saadaan Vaasaan, se tulee vaikuttamaan myös Seinäjokeen ja muihin lähialueisiin.
- Yhteistyö Vaasan kanssa on meille tärkeää ja olemme mukana tukemassa hienoa Tesla-hanketta, sanoo Seinäjoen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kati Ojaniemi.

Lisätietoja:
Seppo Rapo, Vaasan kaupunginhallituksen puheenjohtaja, p. 040 530 0841, seppo.rapo@netikka.fi
Susanna Slotte-Kock, Kehitysjohtaja, Vaasan kaupunki, p. 040 685 1187, susanna.slotte-kock@vaasa.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja