+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Helmikuu » Finn-Powerin päätös osoitus Seinäjoen "pitovoimasta"

Finn-Powerin päätös osoitus Seinäjoen "pitovoimasta"

7.2.2017, klo 16:29

Tehdas on sijoittumassa Itäväylän varrella sijaitsevalle Roveksen uudelle yritysalueelle.

Kauhavalla toimivan Finn-Powerin päätös uuden tehtaan rakennuttamisesta Seinäjoelle on kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäen mukaan osoitus Seinäjoen ”pitovoimasta” kansainvälisen yritystoiminnan kannalta.

- On tärkeää, ettei kansainvälisillä markkinoilla toimivan suuryrityksen tarvitse lähteä maakunnasta, vaan että yhtiön ulkomaiset omistajat tunnistavat alueemme kilpailukyvyn ja arvostavat suomalaista osaamista. Nämä mahdollistavat toiminnan jatkumisen pitkälläkin tähtäimellä Suomessa ja yhtiön kotimaakunnassa.

Finn-Power on Rasinmäen mukaan tehnyt päätöksen hyvin huolellisen vertailun perusteella.

- Tämä on ollut pitkä prosessi, jossa valinnan tekee lopulta aina yritys omista lähtökohdistaan. Kaikki kolme kaupunkia (Seinäjoki, Lapua, Kauhava) ovat varmasti tehneet hyvät ehdotukset, mutta tällaisissa tilanteissa vain yksi voi tulla valituksi.

Seinäjoen kannalta Rasinmäki odottaa Finn-Powerin esimerkin rohkaisevan myös muita valmisteilla olevia ja uusia investointihankkeita päätymään maaliin.

Finn-Powerin tehdas on sijoittumassa Itäväylän varrella sijaitsevalle Roveksen uudelle yritysalueelle, josta on valmiina käyttöön 160 hehtaaria.

- Uusi Roves on kiinnostanut yrityksiä heti viime kesästä lähtien, jolloin saimme alueen myyntiin. Käynnissä on jo useita rakennushankkeita ja uusia tonttikauppoja alueelta tehdään tänäkin vuonna monia. Kyse on koko alueen vetovoimasta toimintaympäristönä ja siellä olevien yritysverkostojen palveluista yhdessä. Seinäjoen ja alueen yritystoiminnan kehityksen kannalta oli todella tärkeä saada uusi Roveksen alue vihdoin viime vuonna käyttöön, Rasinmäki toteaa.

Lisätietoja: Jorma Rasinmäki, puh. 0400 763 800


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja