+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tarjouspyynnöt » 2020 » Maaliskuu » Tarjouspyyntö: Kalsiumkloridi

Tarjouspyyntö: Kalsiumkloridi

5.3.2020, klo 11:25

Tarjouspyyntö 20033S Kalsiumkloridi pölynsidontaa, on julkaistu Hilma-palvelussa ja Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa 04.03.2020.

Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi/seinajoki.

Tarjoukset on toimitettava viimeistään 20.03.2020.

Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset tulee lähettää viimeistään 11.03.2020 klo 15 Tarjouspalvelu.fi -portaalissa. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun takaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei vastata.

Tarjoajan vastuulla on käydä katsomassa kysymykset ja niihin annetut vastaukset sekä hankintayksikön muut mahdollisesti julkaisemat viestit Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa 7 päivää ennen tarjousajan umpeutumista. Mitkään muut lisätiedot kuin em. portaalin kautta kirjallisesti annetut eivät sido hankintayksikköä.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja