+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tarjouspyynnöt » 2019 » Helmikuu » Tarjouspyyntö: Ilmanvaihtotekniset tuntityöt

Tarjouspyyntö: Ilmanvaihtotekniset tuntityöt

6.2.2019, klo 9:47

Tarjouspyyntö 18 138P ilmanvaihtoteknisistä tuntitöistä on julkaistu Hilma-palvelussa ja Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa 05.02.2019. Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa https://tarjouspalvelu.fi/seinajoki, viimeistään 08.03.2019 klo 15.00.

Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset tulee lähettää Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset sekä hankintayksikön mahdollisesti julkaisemat muut viestit 7 päivää ennen tarjousajan päättymistä. Tarjoajan tulee käydä lukemassa em. ennen tarjousajan sulkeutumista.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja