+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kuulutukset » 2017 » Heinäkuu » Asemakaavaluonnos nähtävillä

Asemakaavaluonnos nähtävillä

13.7.2017, klo 6:00

Asemakaavan muutos koskee Joupin (13) kaupunginosan korttelia 133 sekä siihen liittyviä katu- ja viheralueita. Kaavamuutoksella laajennetaan yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevien rakennusten ja laitosten (ET) korttelialuetta osoitteessa Keltakvartsinkatu 21.

Asemakaavaluonnos pidetään valmisteluvaiheen kuulemista varten nähtävänä 13.7. – 11.8.2017 Seinäjoen kaupunkiympäristön toimialan ilmoitustaululla kaupungintalon toisessa kerroksessa, Kirkkokatu 6 ja www.seinajoki.fi/nahtavillaolevatkaavatjahankkeet

Nähtävänä olon aikana osalliset ja kunnan jäsenet voivat esittää luonnoksesta mielipiteitä. Mielipiteet tulee toimittaa osoitteeseen: Seinäjoen kaupunki, kaupunkisuunnittelu ja kaavoitus, Kirkkokatu 6, PL 215, 60101 Seinäjoki tai kaavoitus@seinajoki.fi.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja